Muut tuotteet

Valmistamme ja toimitamme myös monenlaisia muita ikkunoihin ja oviin liittyviä tuotteita:

Irtoristikot
Irtoristikoilla saat ilmettä uusiin ja vanhoihinkin ikkunoihin. Ristikot myös auttavat lintuja paremmin huomaamaan ikkunan, niin etteivät ne lennä suoraan ikkunaa päin ja riko lasia.

Hyönteispuitteet ja hyönteissuojaovet
Hyönteispuite valmistetaan ikkunatyyppikohtaisesti ja se on helppo asentaa perusmalliseen ikkunaan. Puite on tukeva ja kestävä sekä tyylikkään näköinen ja paikoillaan ollessaan lähes huomaamaton. Se voidaan tarvittaessa varustaa erikoisvahvalla verkolla. Alumiinikehän vakioväreinä valkoinen RAL9010, tummanharmaa RAL7024, vaaleanharmaa RAL7040, beige RAL1001, tummanruskea RR32 ja musta RAL9005.

Sivuun rullautuva hyönteissuojaovi päästää kesän sisälle, mutta pitää pörriäiset ulkona. Se on helppo asentaa ja kevyt käyttää. Se on myös turvallinen: ovi kelautuu automaattisesti sisään, jos verkkoon törmätään. Ovi voidaan asentaa pintaan tai syvennykseen. Verkon väri on läpinäkyvyyden vuoksi aina tummanharmaa. Vakiovärit: valkoinen RAL9010, anodisoitu tummanruskea ja anodisoitu hopea.

Pintaan asennettava sivusaranoitu hyönteissuoja-ovi sulkeutuu automaattisesti eikä jätä lentäville tai ryömiville hyönteisille mahdollisuuksia tulla sisälle. Oveen voidaan asentaa myös lemmikkieläimet kestävä erikoisvahva verkko. Verkko on läpinäkyvyyden vuoksi aina tummanharmaa. Vakiovärit: valkoinen RAL9010, anodisoitu tummanruskea ja anodisoitu hopea.

Sälekaihtimet
Sälekaihtimet kuuluvat moderniin ikkunaan, mutta sulautuvat sen huomaamattomaksi osaksi. Sälekaihtimien värimallistossa on useita eri väriä. Perinteinen valkoinen tai hopea on varma valinta, mutta kun halutaan sisustaa rohkeasti tai sävy sävyyn eri värivaihtoehdot antavat runsaasti tilaa luovuudelle. Oheisesta Solar-linkistä pääset tutustumaan erilaisiin sälekaihdinten ja hyönteispuitteiden vaihtoehtoihin.

Helat
Kauttamme saat myös erilaisia heloja ikkunoihin ja oviin. Lukkoja, saranoita, tuuletusikkunoiden pitkäsulkijoita, erilaisia kahvoja ym.
Abloyn ja Rakennushelaston sivuilta voit katsoa erilaisia malleja.

Vesipellit
Toimitamme myös vesipellit mittojen mukaan nopealla toimitusajalla. Vakioväreinä valkoinen, musta, ruskea, tiilenpunainen ja harmaa. Muut värit tilausmallistostamme.


Palvelut

Korjaus ja kunnostus
Teemme erilaisia ikkunoiden ja ovien korjaus- ja kunnostustöitä
    * Vaihdamme uuden lasin rikkoutuneen tilalle.
    * Kunnostamme ja maalaamme vanhat puitteet.
    * Lasituksessa voimme käyttää niin halutessasi pellavaöljykittiä.
    * Huollamme tuuletusikkunat ja uusimme tarvittaessa niihin helat.
    * Vaihdamme tiivisteet ikkunoihin ja oviin.
    * Teemme myös erilaisia pienempiä huoltotöitä esim. käymme tarvittaessa rasvaamassa lukot ja saranat.

Asennus
Asennamme tarvittaessa kaikki toimittamamme tuotteet. Asennus onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Oikea asennus takaa ikkunoiden ja ovien toimivuuden. Ammattitaitoinen asennustyö sujuu nopeasti.

Mittauspalvelu
Tulemme paikan päälle mittaamaan ja auttamaan oikean mallisten ja oikeankokoisten ikkunoiden ja ovien valinnassa. Kerromme erilaisten pintakäsittelyjen ja muiden yksityiskohtien mahdollisuuksista juuri sinun kohteessasi.

Mittauspalvelumme ja tarjouslaskenta on ilmainen.Liukulasitukset

Lukkan liukulasit on suunniteltu kevyeen rakentamiseen. Liukulaseilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä ja sateelta. Liukulasit sopivat niin rivi- kuin omakotitaloihin, kuin myös uudis- ja korjausrakentamiseen. Liukulasitukset ei vääntyile, vingu, tai jämähdä kiinni. Tuote toimii vuosikymmeniä huoltovapaana tuotteena. Liukulasitukset on saatavissa myös hyttysverkolla varustettuna.

Liukulasituksien avulla voidaan muodostaa tiivis seinä, joka saadaan avattua. Liukulasitukset liukuvat liukukiskojen välissä sivuttaissuunnassa, ja ne liukuvat yhteen tiiviiseen nippuun. Liukulasiprofiileissa käytetään pystyprofiilien hakaustekniikkaa, jolla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys tuulta, sadetta ja epäpuhtauksia kohtaan. Erityistä huomiota liukulasituksia suunniteltaessa kiinnitetään toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa. Suomessa lämpötilaerot ja alumiinin lämpölaajeneminen voi olla erittäin suurta, joka täytyy huomioida tarkasti suunniteltaessa toimintavarmoja tuotekokonaisuuksia. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa erinomaisen suojan sääolosuhteita ja melua vastaan. Liukulasitukset ovat saatavilla 4mm tai 6mm paksuisella lasilla, ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin.

Lukkan termo – liukulasitus puolilämpimiin tiloihin
Lukkan Termo -liukulasi on varustettu eristyslasilla. Tyypillisimpiä käyttökohteita järjestelmälle ovat terassit, viherhuoneet ja puolilämpöiset tilat. Termo-liukuprofiilit ovat 2- tai 3-raiteisia. Termo liukulasituksella saadaan myös ulkotilan ja lämpöisen sisätilan aiheuttama lasien huuruuntuminen hallittua. Termo -liukulasitus pidentää terassien käyttöaikaa eri vuodenaikoina.

Liukulasi ja  lukitusmahdollisuudet
Liukulasituksien lukitukseen on saatavilla eri vaihtoehtoja. Vetonupilla lasitus saadaan nopeasti lukittua sisäpuolelta. Ovisalvalla on mahdollista pitää kulkemiseen tarkoitettu liukulasi kokonaan auki ja se voidaan myös lukita sisäpuolelta käsin. Lukkan sisäpuolisella lukituksella liukulasitukset saadaan tarvittaessa molemmista päistä lukittua helposti ja nopeasti. Lukkan sisäpuolinen lukitus soveltuu erinomaisesti niin täyskorkeisiin liukulasituksiin kuin myös mataliin kaiteiden tai tasojen päälle asennettaviin lasituksiin. Liukulasituksemme voidaan varustaa myös edullisella Abloy lukolla, joka voidaan tarvittaessa sarjoittaa. Abloy lukitus sisältää automaattisesti Lukkan sisäpuolisen lukituksen.